Târguri și expoziţii

Partener în campania de promovare a SIM

SIM – Salonul Internaţional de Mobilă, echipamente şi accesorii, organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi Euroexpo Trade Fairs, la Romaero Băneasa, între 7 şi 11 septembrie 2011, atrage în continuare prezenţe notabile la evenimentul numărul 1 al sectorului mobilei din toamna acestui an. Cifrele de până acum privind înscrierile indică fără dubiu faptul că industria autohtonă creditează noul eveniment expoziţional cu suficientă încredere pentru o participare în masă.

Vor fi prezente peste 140 de firme expozante care ocupă o suprafaţă de peste 15.000 mp, firme atât din domeniul mobilei, cât şi din domeniul accesoriilor, materialelor şi echipamentelor pentru prelucrarea lemnului. Participă cele mai reprezentative companii din industria mobilei şi sectoarele conexe din România, dar şi firme mai mici care speră să îşi facă o intrare bună pe piaţa internaţională chiar de aici, de acasă, şi să îşi consolideze poziţia pe piaţa internă prin prezentarea directă către publicul larg a produselor proprii.

Ambiţia de a deveni cea mai importantă scenă de întâlnire pentru afacerile din domeniul mobilei din România nu îi face pe organizatorii SIM să îi uite nici pe clienţii finali, pentru care se va organiza o tombolă. În acest sens, a fost demarat un proiect special prin care producătorii de mobilier sunt invitaţi să se alăture iniţiativei, care va fi puternic mediatizată şi în mod sigur va stârni interesul publicului vizitator. Participanţii la Super Tombola SIM vor avea ocazia să câştige obiecte de mobilier oferite de producătorii autohtoni.

În schimbul produselor oferite, firmele producătoare de mobilier vor beneficia de statutul de PARTENER în campania de promovare a SIM, având ocazia să apără ca partener în cele 340 de spoturi televizate difuzate pe Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSPTV, în campania outdoor, în machetele din presa scrisă, în campania on-line, pe materialele tipărite pentru promovarea evenimentului, dar şi cu panouri publicitare de promovare a mărcilor proprii la locaţia Romaero. Organizatorii au propus pentru această ediţie a tombolei 3 pachete de sponsorizare: Silver, Gold şi Platinum, pe care le puteţi solicita Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România sau firmei Euroexpo Trade Fairs pentru analiză.

O a doua modalitate de a deveni Partener în campania de promovare a SIM, beneficiind de toate avantajele conferite de această calitate, aşa cum sunt descrise mai sus, se referă la achiziţionarea avantajosă, în afara tombolei, a unuia din cele 3 pachete de sponsorizare:Silver (2000 euro), Gold (3000 euro) şi Platinum (5000 euro). Cele trei pachete de sponsorizare pot fi, de asemenea, obţinute la cerere de la cei doi organizatori ai Salonului.

Pentru detalii, firmele de mobilier se pot adresa d-lor: Manuela Popescu(manuela.popescu(at)euroexpo.ro), Anca Dinu (anca.dinu(at)euroexpo.ro) şi Gabriela Chişe (gchise(at)industriamobilei.ro).

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu