Concursuri

Precizări suplimentare privind concursul pentru standul României la târgul de la Milano 2012

Participanţii la concurs vor trebui să facă şi o estimare privind bugetul pentru proiectare şi design, de la care să se poată pleca în negocierile pentru fondurile necesare realizării. Menţionăm că bugetul destinat realizării standului, estimat – în funcţie de soluţia propusă – va fi pus la dispoziţia firmelor care vor participa la licitaţia pentru preluarea organizării standului românesc.

Proiectul trebuie prezentat în toate formele care să permită a fi vizualizat de comisia care va face selecţia soluţiilor propuse. Firmele potenţial organizatoare ale standului (participante la licitaţie) vor prelua caietul de sarcini, în care se fac precizări referitoare la stand şi vor participa la licitaţie ţinând cont de diversele constrângeri de ordin tehnic sau estetic.

Soluţia aleasă va trebui completată ulterior cu detalii constructive, necesare pentru a pune în practică proiectul. Deoarece standul va fi un stand comun pentru toate firmele româneşti participante, va trebui ca toate cele 4 suprafeţe să aibă o concepţie unitară, dar se va avea în vedere separarea corespunzătoare a firmelor pentru a păstra individualitatea fiecăreia (stiluri şi produse caracteristice). De asemenea, în concepţia standului va trebui să se aibă în vedere o cât mai bună semnalizare a prezenţei firmelor, fără ca acest lucru să presupună spaţiu ocupat suplimentar.

Lângă aceste societăţi, trebuie să existe un spaţiu pentru un punct Info şi un mic oficiu. Acestea vor ocupa, cu aproximaţie, o suprafaţă (totală) de încă 15-18 mp.

Înălţimea standului trebuie să fie de 4 m. Înălţimea interioară la care este bine să fie suspendate sursele de iluminat va fi de cca 2,70 m.

Modul de prindere a obiectelor de iluminat: • pe o structură specifică standului. O restricţie importantă este aceea că nu se poate agăţa nimic de plafonul halelor, deoarece sunt foarte înalte. Numărul surselor de iluminare şi modul de amplasare a acestora în stand trebuie să fie cuprinse în propunerea de proiect, în aşa fel încât produsele să fie puse în valoare corespunzător.

La cerere, vă putem pune la dispoziţie şi Regulamentul Târgului de la Milano referitor la constucţia de standuri.

Pentru orice alte întrebări responsabilii de proiect vă stau la dispoziţie. De asemenea, pe site vor fi publicate în continuare şi alte detalii, pe măsură ce participanţii la concurs vor formula şi alte întrebări.

Asta vrem să schimbăm!

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu