Industria Mobilei Târguri și expoziţii

REZERVĂ ACUM SPAȚIUL DE EXPUNERE LA BIFE-SIM 2019!

Cele mai mari firme din zona de echipamente și tehnologie pentru industria mobilei și-au rezervat deja spațiile de expunere la cea de-a XXVIII-a ediție a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE–SIM. De asemenea, companiile mari de mobilă și-au anunțat deja intenția de participare. Dacă doriți să alegeți cel mai potrivit spațiu de expunere pentru afacerea dumneavoastră, acum este momentul! Data limită pentru înscrierea la BIFE – SIM 2019 este 24 mai.

La expoziția reprezentativă pentru industria mobilei din România își pot permite să participe de acum și firmele mai mici, prin accesarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat. Aceștia pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la BIFE-SIM 2019.

Conform informațiilor primite de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, programul va fi lansat în câteva zile și poate fi urmărit pe site-ul ministerului www.imm.gov.ro.

Vă reamintim că internaționalizarea este programul care se adresează companiilor care doresc să participe la târguri și expoziții și misiuni economice în nume propriu, cu brand propriu, iar suma este forfetară.

Evenimentul se va desfășura în Pavilioanele B1 si B2, cele mai noi spații de expunere de la ROMEXPO. Acestea dispun de o suprafață totală de 30.000 mp, interior si exterior, devenind locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Pentru promovarea BIFE-SIM 2019, ROMEXPO a programat o campanie media complexă cu acoperire națională și internațională.

La rândul ei, Asociația Producătorilor de Mobilă din România face eforturi pentru promovarea acestui târg în special pe plan extern, prin trimiterea de invitații către birourile comerciale ale României din străinătate, prin promovarea BIFE-SIM la toate târgurile internaționale la care participă cu stand național și prin adresarea de invitații către toate firmele aflate în baza de date a APMR. De asemenea, APMR va contribui la promovarea evenimentului prin intermediul Revistei MOBILA print și online, care este partener media principal BIFE-SIM.

Pentru înscrieri

Gabriela Chișe – coordonator proiect APMR

Tel 021 315 51 42 / 0722 37 69 89

gchise@industriamobilei.ro

 

 

 

 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu