Târguri și expoziţii

APMR lansează Salonul Internaţional de Mobilă – Pentru casa ta 7-11 septembrie 2011 – Romaero Băneasa, Bucureşti

APMR lansează în 2011 Salonul Internaţional de Mobilă – SIM, expoziţia anului dedicată industriei de mobilă, accesoriilor, decoraţiunilor interioare, utilajelor şi echipamentelor de prelucrarea lemnului.

SIM va avea loc în perioada 7-11 septembrie 2011 la Romaero Băneasa din Bucureşti, locaţie generoasă care oferă o suprafaţă de peste 15.000 mp, în zona de business a capitalei.

Suflul proaspăt al SIM şi alinierea la standarde internaţionale sunt completate eficient de o campanie de promovare intensă, evenimentul bucurându-se de sprijinul celor mai influente canale media din România, precum şi parteneriate cu publicaţii print şi online de specialitate din ţară şi din străinătate.

Cu această ocazie publicul vizitator va avea posibilitatea de a descoperi cele mai noi tendinţe în materie de design mobilier, utilaje şi echipamente de ultimă generaţie, precum şi de a fi prezenţi la lansări atractive de produse şi tehnologii.

Pentru prima dată în cadrul unui astfel de salon sectorizarea se va face într-o manieră practică şi eficientă, o noutate şi o prioritate în acest sens fiind reprezentată de segmentul mobilă şi accesorii pentru hoteluri şi restaurante.

SIM va facilita încheierea de noi contacte şi contracte prin conceptul „Business Meeting Program” în cadrul căruia vizitatorii specialişti şi expozanţii pot interacţiona dinamic, fiind preconizate o serie de evenimente conexe, informative şi practice.

Salonul Internaţional de Mobilă va oferi expozanţilor posibilitatea de a intra în contact cu un public avizat, o componentă importantă fiind fluxul de cumpărători externi atraşi prin intermediul programului „Hosted Buyers”. Vizitatorii vor avea ocazia de a fi prezenţi la o expoziţie modernă, în tendinţe, unde vor putea încheia parteneriate şi vor putea beneficia de oferte promoţionale.

Ca noutate, în lunile premergătoare Salonului Internaţional de Mobilă, va avea loc o serie de manifestări menite să atragă interesul publicului, precum şi o poziţionare puternică pe piaţa evenimentelor internaţionale. Proiectele vor avea o componentă CSR puternică: Campania „Aer curat pentru Bucureşti” şi Concursul de Design Outdoor vor fi intens promovate prin intermediul parteneriatelor media puternice, dar şi prin strategii eficiente de PR, fiind complementare tradiţionalului Concurs Naţional de Design de Mobilier de Avangardă.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu