Târguri și expoziţii

CONTINUĂ ÎNSCRIERILE LA SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, EDIȚIA A 5-A

Salonul de Mobilă Sibiu își așteaptă vizitatorii locali și din zonele învecinate, în perioada 5-7 aprilie 2019. Manifestarea reprezintă locul de întâlnire dintre producătorii autohtoni de mobilă și de elemente de decorare a spațiilor interioare și cumpărători.

Vor participa firmele care au expus la edițiile anterioare, dar vor fi prezente și firme care expun aici pentru prima oară. Suprafața de expunere va fi mai mare decât cea de până acum, iar intrarea publicului va fi liberă.

Companiile care s-au înscris prin intermediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România

BANILEVICI JUNIOR

BUCIN MOB

DOLCE DORMIRE

ELVILA

H METAL

MOBI CORD IMPEX

MOBILIER MEȘTEȘUGIT

NATÜRLICH

REDESIGN

SARMEXIN

SIMEX

URBAN WOODS

Expozanții tratează publicul vizitator român cu același respect cu care îl tratează și pe cel de la târgurile de profil din străinătate, aducând la Salonul de Mobilă Sibiu o gamă variată de piese, cu linii diferite de design pentru cât mai multe tipuri de gusturi și amenajări de interior, de la cele în stil clasic la cele în stil modern, de la cele de serie la cele la care inspirația creatorilor se unește cu potențialul materiei prime în creații unice. Ceea ce se poartă în Europa este prezentat și la Sibiu, cu aceeași dăruire profesională, la aceeași calitate, dar la prețuri de producător.

Vor fi expuse piese de mobilă pentru spațiile de locuit private, precum și pentru spații publice: din lemn masiv, din PAL furniruit sau melaminat, dintr-un singur material sau în combinație cu altele precum metalul, rășina epoxidică, sticla. Garnituri de living, dormitor, birouri, camere de copii, bucătării vor sta alături de piese tapițate, saltele, piese de decor textile precum seturi de pat, perne, draperii si perdele. Spectaculosul mobilier din metal brodat va fi din nou prezent, precum și mozaicurile atât de inspirate și de rafinate. Și pentru că zona de mobilă se desfășoară în același spațiu cu târgul imobiliar, nu puteau lipsi ușile și ferestrele dintre exponatele din zona Salonului de Mobilă.

Pentru producătorii de mobilă care nu s-au înscris încă pe lista expozanților, menționăm că mai sunt câteva spații libere și îi invităm să profite de oferta de reducere pentru plata anticipată.

Pentru detalii legate de înscriere: Anca Rîtan, APMR

anca.ritan@industriamobilei.ro

FOTOGRAFII DE LA EDIȚIA ANTERIOARĂ A SALONULUI DE MOBILĂ SIBIU:

 

 

 

 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu