Târguri și expoziţii

ECOMATRIX, MOBILA DALIN, MONTANA CÂMPENI, NORDARIN PROD COM, PURE HOME COLLECTIONS și QUADRA INVEST la SALONE DEL MOBILE.MILANO 2019

Milano rămâne vârful de lance al designului pentru orice produs, Salonul Internațional de Mobilă fiind un promotor al eleganței și bunului gust.

17 companii de top au reprezentat românia cu succes la Milano, ediția 2019. In continuare, 6 dintre acestea: ECOMATRIX, MOBILA DALIN, MONTANA CÂMPENI, NORDARIN PROD COM, PURE HOME COLLECTIONS și QUADRA INVEST.

ECOMATRIX A EXPUS MOBILIER ÎN CULORI ATRACTIVE, PENTRU A CAPTA ATENȚIA CLIENȚILOR

Attila Egei, administrator ECOMATRIX: „Una dintre noutățile ediției a fost masa „LIRA”, o masă din lemn masiv de stejar având picioarele de tip liră. Pentru atrage atenția și introduce publicul în atmosfera anilor 50, cei de la ECOMATRIX au creat setul de canapele pentru hol din piele naturală, într-o culoare eye-catcher.  Pe partea de living, s-au remarcat masa de stejar cu picior metalic spider, dar și scaunele tapițate în piele complet față spate, pe structură de metal.”

QUADRA PARTICIPĂ DE 5 ANI CONSECUTIV LA MILANO

Irina Albuleț, sales representative QUADRA: „Din anul 2015 expunem la Salone del Mobile.Milano și întotdeauna venim cu ceva nou. Este o expoziție  modernă, cu foarte mulți arhitecți, designeri. Pe partea de living am venit cu  linia URBANISTA compusa din canapea taburet și fotoliu, dar și cu scaunele FLEXI pentru mese de living. Am explicat că putem realiza și băncuțe pe acest model, cu o lungime de până la 2,4 metri. Am constatat că există interes pentru oferta noastră atât din zona de retail, cât și din zona de wholesale, din țări precum Slovenia, Spania, Polonia, Marea Britanie, Germania, Serbia.”

MONTANA CÂMPENI A PREGĂTIT O COLECȚIE COMPLET NOUĂ ȘI EXCLUSIVISTĂ PENTRU MILANO

Sorin Sălăgean, director general MONTANA CÂMPENI: „Pentru echipa noastră de designeri, fiecare expoziție reprezintă un nou prilej pentru a crea.  Ne-am prezentat la Milano cu o colecție complet nouă, atât din punct de vedere al modelelor dezvoltate, cât și în ceea ce privește materialele folosite. Este vorba despre o colecție exclusivistă, ,,high-end”, care se adresează celor mai pretențioși și rafinați clienți. Ca si material de construcție am ales un lemn nobil, stejarul. Lemnul a fost supus unui procedeu de tratament termic, care îi oferă un plus de valoare și rafinament. Pentru a adăuga un aer de modernitate, unele piese ale colecției au fost concepute ca un mix între noblețea stejarului si contemporaneitatea cimentului.”

NORD ARIN A PREZENTAT NOUA COLECȚIE DE MOBILIER CARE ÎNCEARCĂ SĂ ÎMPACE MASCULINUL CU FEMININUL

Ioana Dodan, designer NORD ARIN: „Anul trecut am venit la Milano cu colecția BEAMS care s-a remarcat prin tăieturi foarte clare, drepte. Anul acesta am prezentat NEW BEAMS, o colecție care preia tăieturile acestea brute și încearcă să unească gusturile în mobilier. E clar că în orice casă și în orice amenajare sunt accente masculine și accente feminine. În prima fază am dezvoltat INIA, care este o colecție inspirată din formele curbe, feminine, în culori deschise, finisaje catifelate, un feeling foarte tactil. Apoi ne-am gândit cum sa facem colecția BEAMS masculină, dar în același timp să funcționeze împreună cu INIA, și de aici s-a format comoda tv care are tăietura naturală, dar aspectul rămâne cel brut. Scaunele COMPAS au fost gândite ca o comuniune dintre cele două, INIA  și BEAMS. ”

Vlad Dodan, designer NORD ARIN:  „Masa cu un singur picior a pornit de la ideea de a fi foarte simplă și ergonomică, să poată avea loc mai mult de 6 persoane. Este modulară și foarte rezistenta datorită celor doua inserții de metal de deasupra și de la baza piciorului, care permit mesei să rămână fixă și stabilă. E genul de masă care place din prima. Tot ceea ce am propus are foarte mare legătură cu ceea ce suntem. Suntem vechi și noi, masculin și feminin.”

MOBILA DALIN A VENIT SĂ CUCEREASCĂ PUBLICUL DE LA SALONE DEL MOBILE CU NOUA COLECȚIE VANITY

Daniel Cramba, sales manager MOBILA DALIN: „La Salone del Mobile am expus noua linie de produse Vanity, tot ceea ce înseamnă lemn masiv și metal. Aici ne referim la mese cu blat din stejar si picioare de metal, inox, console. Colecția este orientată în principal pentru piața Italiei. Vin foarte mulți colaboratori să ne viziteze, de aceea am expus și produse de tapițerie. Pe viitor, vrem să adăugam fiecărei colecții din gama Vanity și câte o canapea. Astfel vom avea masă cu scaune, consolă, oglindă, canapea. Anul acesta nu am reușit, poate și din cauza spațiului, însă pentru târgul de anul viitor vrem să le prezentăm împreună.”

PURE HOME COLLECTION A INTRODUS VIZITATORII ÎN LUMEA ELEGANTĂ A MOBILIERULUI PURE

Proiectate în Olanda și produse în România, piesele de mobilier sub marca PURE sunt vândute și expediate în întreaga lume. Mesele, dulapurile, scaunele și canapelele sunt realizate exclusiv manual din stejar și pin. De asemenea, colecția PURE este recunoscută pentru utilizarea de piele de bivol rafinată, autentică, ideală pentru producția de scaune și canapele de lux.

Citește și:

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu