Târguri și expoziţii

Expoziția internațională IMM Cologne își deschide porțile peste 3 zile

23 de firme românești vor participa la IMM Cologne 2018, târg internațional de referință în industria mobilei,  care se desfășoară în perioada 15-21 ianuarie 2018, la Koln, în Germania.

Din partea României participă:  AMIK WOODEN TOYS, AXM PROD’93, BODMOB IMPEX, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CARO JIBOU, CD SOFA FACTORY, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD, ECOMATRIX, FAMOS, FREYMOB DESIGN, LARIX MOBILA, LEMN PROD EX COM, MOBEX, MONTANA CÂMPENI, QUADRA INVEST, RUSTIL RO, SAVINI DUE, SESSIO.EU,  SIMEX, SZEL MOB, TREND FURNITURE. Standul României ocupă 1216 mp, 1011 mp  cu finanțare de la bugetului statului și  încă 205 mp, achiziționați de 6 dintre firmele participante prin eforturi proprii, respectiv FAMOS, DESIGN FOR LIFE, ECOMATRIX, CAREL WOODWORKS, LEMN PROD EX COM, SZEL MOB. Precizăm că participarea României cu stand național a fost posibilă datorită eforturilor Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Standul va fi construit de firma XTRA EXPO, câștigătoarea licitației organizată de MMACA.

Standul României se află în Hall 5.1, unde îi așteptăm pe toți cei care vor să vadă cele mai noi și mai reprezentative piese de mobilier produse de firmele românești, membre ale APMR. Le dorim succes participanților și îi anunțăm că o echipă a Revistei MOBILA va însoți delegația României și va transmite informații și imagini în timp real pentru cititorii online ai publicației.

Târgurile cuprinse în Programul de promovare a exporturilor pentru anul 2018

IMM Cologne 2018 15 – 21 ianuarie
Salone Internazionale del Mobile Milano 17 – 22 aprilie
ICFF New York 20 – 23 mai
Maison & Objet, Paris  7 – 11 Septembrie
INDEX Qatar  13 – 15 Noiembrie
Mebel Moscova  19 – 23 Noiembrie

 

S-au încheiat înscrierile pentru târgurile Salone Del Mobile Milano și ICFF New York  

La târgul de la Milano vor participa 17 firme. După mai multe intervenții ale APMR și ale Biroului de Promovare Economică de la Milano a fost confirmată de organizator aceeași locație din 2017, o suprafață de 489 mp, față de solicitarea APMR de 650 de mp.

Pentru târgul de la New York au fost selectate toate cele 10 firme înscrise: AXM PROD 93, BUCIN MOB, ECOMATRIX, SCULPURA SECUIASCA, QUADRA INVEST, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, GLOBAL ART PRODUCTIONS, MATERIA STUDIO, MAER IMPORT EXPORT.

Gabriela Chișe, coordonator târguri și expoziții APMR: „Din informațiile primite referitoare la costuri acestea sunt foarte mari, de aceea am intervenit la Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat pentru majorarea substanțială a bugetului prevăzut, pentru a se putea participa la această acțiune, pe suprafața rezervată de 297,4 mp. Din fericire, am găsit înțelegere și majorarea bugetului a fost aprobată.”

În anul 2017, sub brandul Romanian Furniture – Style, Comfort, Durability, companiile românești au prezentat o gamă largă de mobilier și accesorii la expozițiile internaționale cele mai importante: IMM Cologne din Köln, Salone del Mobile – Milano și Maison & Objet – Paris, în încercarea de a face cunoscută industria de mobilă din România și de a determina creșterea volumului exporturilor.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu