Târguri și expoziţii

În 2013, pentru prima dată şi la Meble Polska

Ediţia din 2013 a Meble Polska de la Poznan va găzdui şapte firme româneşti, pentru prima dată sub pavilion naţional la acest eveniment expoziţional. Târgul Internaţional de Mobilă de la Poznan se va desfăşura în perioada 5-8 martie 2013.

Cele şapte firme româneşti care s-au încumetat să înfrunte direct concurenţa firmelor poloneze sunt:

Succesul ediţiei precedente a Meble Polska – şi în mod special prezenţa cumpărătorilor europeni – au făcut din eveniment o ţintă dorită de producătorii de mobilier. Anul trecut expozanţii au acoperit o suprafaţă de 28.000 mp, însă pentru anul acesta organizatorii polonezi estimau desfăşurarea evenimentului în 9 hale, însumând aproximativ 40.000 mp. Anterior destinat atât profesioniştilor, cât şi cumpărătorilor finali, manifestarea a evoluat într-o manifestare dedicată strict mediului de afaceri. Ca urmare, în primii trei ani de la instaurarea noii formule de organizare numărul de expozanţi şi suprafaţa acoperită de aceştia s-au dublat, în timp ce numărul de vizitatori specialişti s-a triplat. Potrivit statisticilor oficiale ale târgului, la ediţia din 2012, au ajuns 13.000 de vizitatori din 42 de ţări.

În pregătirea participării, producătorii români participanţi la Meble Polska 2013 îşi prezintă oferta şi on-line pe site-ul Internet: www.romaniaatmeblepolska.ro

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu