Târguri și expoziţii

Începe târgul!!! 8-12 septembrie 2010

Mâine, 8 septembrie 2010, debutează ediţia a XIX-a a Târgului Internaţional de Mobilă de la Bucureşti.

Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, ca organizaţie care sprijină consecvent manifestarea încă de la naşterea sa, vine şi la această ediţie cu noutăţi pentru a lărgi oferta de evenimente atractive ale târgului. Ca rezultat al colaborării Romexpo – APMR, colaborare care a asigurat mereu varietatea manifestării, BIFE-TIMB vă va oferi anul acesta câteva momente speciale:

  • Conferinţa finală a proiectului WAVE2 – „Creşterea valorii muncii în industria mobilei pentru a atrage tinerii în sector: România ţară pilot pentru proiectul Wave”. Aceasta va avea loc în data de 10 septembrie 2010, de la ora 1000 la Sala de Conferinţe „Virgil Madgearu” a Complexului Expoziţional Romexpo, şi va fi urmată în după-amiaza aceleiaşi zile, de la ora 1400, de

  • Seminarul de design „De la mobila din visul copiilor la habitatul contemporan şi dezvoltare durabilă” cu participare naţională şi internaţională. Vor susţine lucrări specialişti în design de la Institutul pentru Valorificarea Inovaţiei în Mobilă (VIA) din Franţa, de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti,Facultatea de Arhitectură de Interior, şi de la Universitatea „Transilvania” Braşov.

  • Mini-expoziţia WAVE2 de desene, machete şi produse realizate de copiii participanţi în proiectul WAVE2 şi de firmele şi grupurile şcolare tehnice care au sprijinit voluntar proiectul prin transpunerea în produse reale a ideilor celor mici. Această expoziţie ocupă un loc special în cadrul Salonului Viitorului, în pavilionul 17, iar inaugurarea va avea loc tot în data de 10 septembrie 2010.

  • expoziţia de prototipuri a Concursului Naţional de Design de Mobilier, în cadrul Salonului Viitorului. Cu ocazia BIFE-TIMB vor fi premiate cele mai bune lucrări ale etapei „Prototip”, Ceremonia de premiere va avea loc vineri 10.09.2010, ora 1615.
  • Concursul Montatorilor de Pardoseli din România, desfăşurat în pavilionul 18 pe toată perioada târgului. Organizatorii manifestării sunt Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România şi Asociaţia Profesioniştilor din Industria Pardoselilor din Lemn, cu sprijinul Romexpo SA şi al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

 • Seminarul internaţional „Cercetare competitivă şi instruire continuăîn scopul redresării industriei lemnului şi a mobilei din România”, al cărui organizator este Institutul Naţional al Lemnului, cu sprijinul Romexpo S.A. Acest seminar va fi găzduit de Sala „Nicolae Titulescu” a Complexului Expoziţional în ziua de 9 septembrie 2010, orele 1000-1800.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu