Târguri și expoziţii

Mobila românească a cucerit publicul specializat de la Salone del Mobile.Milano

Companiile românești au prezentat colecții noi, inedite, pe care le-au creat și produs special pentru cea mai importantă expoziție din lume, Salone del Mobile.Milano.

AESTHETIC INDESIGN cu brandul VLAdiLA, CAREL WOODWORKS, CARO JIBOU, DIS PROD cu brandul by Durieux, ECOMATRIX, ITA PRODUCTION, LEMN PROD EX COM cu brandul XO Interiors, M-OLIVER DESIGN cu brandul Mark Oliver, MONTANA Câmpeni, Newel Turning, Nord Arin, PLUS TEST cu brandul Workshop 89, PURE HOME COLLECTIONS cu brandul Pure Furniture, RIVETHEL GUILD cu brandul Mozea, SIMEX, SOLID  OAK EXPERT, SPALLI COLLECTION, SZEL MOB și-au expus colecțiile anului 2023, pe cei 500 de mp rezervați pentru standul național al României.

Producătorii români au impresionat cu mobilă de design, de la clasic, la rustic sau modern, realizată din lemn masiv sau lemn în combinație cu metal, piatră, sticlă, marmură ori beton, cu decorațiuni și accesorii elegante, care să facă diferența. Colecțiile noi au fost expuse în standuri frumos amenajate, în tendințe, pentru a atrage privirea și interesul profesioniștilor veniți la Milano, în cele 6 zile de expoziție. Standul național al României a fost plin de vizitatori, din Europa, dar și de pe alte continente. A fost o săptămână de networking la cel mai înalt nivel.

Reputatul jurnalist și designer, Adela Pârvu, împreună cu Bogdan Hăineală au imortalizat atmosfera din standul României la Milano și au descris câteva dintre colecțiile expuse de producătorii români, în emisiunea EURODESIGN de la Euronews Romania.

Mulțumim, Euronews România, pentru că demonstrați că deviza acestei televiziuni nu este doar un slogan, ci o realitate: All Views – toate vocile contează!

Suntem recunoscători pentru vizita în standul național al României, pentru vorbele frumoase, pentru că promovați industria românească de mobilă și decorațiuni.

Emisiunea a fost difuzată în această dimineață, la ora 9:50 și poate fi revăzută mai jos!

Dacă vreți să aflați mai multe despre Salone del Mobile.Milano 2023, prin ochii oamenilor specializați, urmăriți în această seară emisiunea VOCILE CARE CONTEAZĂ, pe Euronews România. Adela Pârvu și Bogdan Hăineală sunt invitații lui Claudiu Popa, începând de la orele 22.30. Dacă nu sunteți în fața unui televizor, puteți deschide ➡️ euronews.ro/live

 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu