Târguri și expoziţii

Încep înscrierile pentru participarea la târgurile internaționale din toamnă

Asociația Producătorilor de Mobilă din România vă așteaptă să vă înscrieți pentru participarea la târgurile internaționale din semestrul al II-lea, al acestui an.

Înscrierile încep de astăzi, 7 februarie 2018, în scopul demarării procedurilor, respectiv pentru a strânge informațiile necesare realizării documentației tehnice și pentru rezervarea spațiilor la organizatorii externi.

Este vorba despre Maison & Objet Paris, care se desfășoară în perioada 7-11 septembrie, și Mebel Moscova, care are loc între 19-23 noiembrie. Fondurile pentru organizarea participării  la acțiunile din semestrul II sunt insuficiente. În cadrul primei ședințe din acest an a Consiliului de Export,  s-a ridicat această problemă și s-a stabilit să se intervină la Guvern pentru ca sumă alocată pentru Programul de Promovare a Exportului și pentru Programul de Internaționalizare, de 35 milioane lei, să fie suplimentată la prima rectificarea bugetară.

Pentru târgurile din această primăvară, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a încheiat toate procedurile, documentația este depusă la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Urmează organizarea licitației pentru stabilirea firmei care să realizeze standul național, pentru participarea României la Salone del Mobile Milano, 17-22 aprilie 2018 și ICFF New York, 20-23 mai 2018.

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu