Târguri și expoziţii

Mobila Expo – 7-10 aprilie 2016 – un târg pentru casa şi buzunarul dumneavoastră

Primăvara este perioada în care locuinţele primesc – în mai mică sau în mai mare măsură – o nouă înfăţişare. Fie s-au finalizat unele construcţii, fie se doreşte o schimbare cât de mică într-un spaţiu care este deja utilizat; în ambele variante se impune o „documentare pe teren”.

Cum de multe ori timpul nu este suficient pentru a cutreiera magazinele de resort, iar răbdarea a ajuns şi ea spre final, cea mai bună alegere ar fi vizitarea unui târg în care sunt deja reunite produsele de tipul celor căutate, precum şi persoanele care pot furniza cele mai competente informaţii în domeniu.

În această idee s-a creat Mobila Expo, o manifestare expoziţională de început de an, ce are loc între 07-10 aprilie 2016 în Centrul Expoziţional Romexpo şi care iese în întâmpinarea potenţialului cumpărător cu o ofertă bogată de mobilă şi elemente de decor interior, precum şi cu avantajele ivite din accesul direct şi rapid la producători: preţuri semnificativ mai mici, timp de căutare mult redus şi sfaturi profesioniste în privinţa amenajării.

Revenirea pe lista participanţilor din acest an a firmelor care au expus anul trecut dovedeşte că rezultatele obţinute în urma prezenţei lor la târg au fost foarte bune. Practic, până în momentul de faţă, numărul expozanţilor membri ai APMR a crescut cu 13% faţă de 2015, iar suprafaţa alocată cu 31,5% şi este posibil să mai crească, ţinând cont că înscrierile continuă.

Mobila Expo este în mod cert un târg concentrat şi variat ca ofertă, ceea ce îl face extrem de util. Va fi expus atât mobilier clasic, cât şi modern, mobilier corp din lemn masiv, din combinaţii între lemn masiv şi panouri din PAL furniruit sau din PAL melaminat şi MDF vopsit, precum şi tapiţerii. Facilitând contactul direct între cumpărător şi vânzător, cu posibilităţi de negociere directă şi discount-uri sau bonus-uri, târgul este o întâlnire benefică ambelor părţi.

Aflându-se la a doua ediţie, se bucură de entuziasmul şi dorinţa de reuşită a expozanţilor, dar şi de experienţa acumulată deja la manifestarea de anul trecut.

Mobila Expo poate fi definit ca fiind târgul care se desfăşoară la momentul potrivit, cu preţurile cele mai bune pentru produsele dorite de dumneavoastră – un târg pentru casa şi buzunarul dv., un târg pe care îl recomandăm şi care aduce spiritul primăverii în locuinţele românilor.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu