Evenimente Industria Mobilei Târguri și expoziţii

MOBILA EXPO Constanța, 19-22 octombrie 2017

Afis_MOBILA_EXPO_Constanța_2017Evenimentul se adresează proprietarilor și managerilor unităților de turism și alimentație publică din zona litoralului românesc, interesați de dotarea sau de modernizarea unităților pe care le dețin, dar și publicului larg. Târgul se va desfășura în perioada 19 – 22 octombrie 2017, în Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia.

Organizatorii evenimentului vor să reunească, în aceeași locație, firme producătoare de mobilier de cea mai bună calitate, pentru toate stilurile și categoriile de cumpărători. Constanța are un potențial ridicat de desfacere, datorită dezvoltării pieței de închirieri de resort-uri și ansambluri imobiliare și a dezvoltării turismului de lux.

Printre obiectivele propuse se află crearea unui sistem de soluții complete, orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor și designerilor de mobilă, dar și consolidarea relațiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii și utilaje.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în calitate de organizator, pune la dispoziția potențialilor expozanți pavilionul de la intrarea în stațiunea Mamaia, un spațiu special destinat organizării unor astfel de evenimente, dar promite și o campanie de promovare offline și online pentru atragerea vizitatorilor. În calitate de partener, Asociația Producătorilor de Mobilă din România invită producătorii și distribuitorii membri APMR să participe la expoziția de la Constanța, pentru a accesa și acest segment de public și a aduce mobila românească de calitate în atenția turiștilor, prin expunerea acesteia în ansamblurile rezidențiale și turistice de la malul Mării Negre.

 

Mai multe info pe ccina.ro

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu