Târguri și expoziţii

SALONE DEL MOBILE 2018, succes răsunător de participare!

Peste 434.500 de persoane au vizitat, în cele 6 zile de expoziție, standurile celor 1.841 de expozanți de la Salone del Mobile.Milano 2018. Organizatorii se mândresc cu o creștere a numărului de participanți de 17% comparativ cu ediția din 2016, care a reprezentat ultima dată bucătăria și expozițiile de baie bienale și o creștere de 26% față de ediția din 2017 a Salone del Mobile.

Cel mai important eveniment internațional de design și mobilier 

Porțile celei de-a 57-a ediții a Salone del Mobile s-au deschis cu manifestul evenimentului, intitulat Milano în centru. A fost promovată imaginea orașului Milano în centrul procesului de reînnoire, cu intenția de a prezenta un nou mod de a concepe târgul și orașul, în vederea consolidării procesului de internaționalizare și a rolului de lider pe care l-a dobândit de-a lungul anilor. Invitația de a inova a reprezentat, de fapt, un motiv de a privi dincolo de ceea ce s-a realizat deja și de a urmări o calitate durabilă, colaborare, incluziune și partajare, valorificarea talentelor tinere și a patrimoniului cultural.

Organizatorii târgului consideră că acesta este modul în care pot da într-adevăr formă unui tip de design și de arhitectură, conștienți de nevoile unei societăți în continuă evoluție, care apreciază designul futurist, dar care  trebuie să simtă o varietate de emoții, în fiecare zi.

17 companii au reprezentat România la Salone del Mobile.Milano

Standul național s-a aflat în aceeași locație de anul trecut, pe o suprafață de 489 mp. Participarea cu stand național a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

La a 57-a ediție a Salone del Mobile.Milano au expus: ADOR MOBILA, ADRIAN SISTEM, AXM PROD’93, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, DIS PROD, ECOMATRIX, MAER IMPORT EXPORT, MOBEX&COMPANY, MOBILA DALIN, NORD ARIN PROD COM, QUADRA INVEST, SESSIO.EU, SOPHIA 2004, SZEL MOB, UBIKUBI.

Anca Rîtan, reprezentant APMR la Salone del Mobile.Milano: „Aproape toate firmele românești au prezentat produse noi, cu design elegant și aerisit. Standul național al României a avut foarte mulți vizitatori, cei mai mulți fiind retaileri si designeri. Prezența la târgul de la Milano conferă certitudinea calității designului romanesc.”

Salone del Mobile Milano nu este doar un târg comercial. Este un sistem de conexiuni, creativitate și inovație

Organizatorii evenimentului colaborează strâns cu companiile timp de un an, pentru a le oferi cea mai bună platformă posibilă. Acesta este motivul pentru care salonul este mai mult decât comerț echitabil. Este o experiență globală care atrage profesioniștii implicați direct în acest sector. Salone del Mobile Milano transmite pozitivitate, entuziasm, inițiativă și veselie.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu