Târguri și expoziţii

TÂRGURI INTERNAȚIONALE 2021

INTERZUM se va desfășura exclusiv online

Organizatorii INTERZUM și-au informat partenerii că, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul se va desfășura doar în mediul virtual. Ei pun accent pe interzum @ home și vizează creșterea acoperirii digitale.

„Înțelegem că partenerii și clienții noștri pot avea întrebări din cauza neorganizării evenimentului în format fizic. Este o situație fără precedent, iar dacă nu găsiți răspunsuri pe site, echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție”, declară organizatorii INTERZUM.

Cei care doresc să descopere detaliile legate de înscrierea la ediția online din 2021 sau la ediția în format tradițional din 2023 pot accesa ➡ https://s9.ro/1cz6

Cea de-a șaizecea ediție a Salone del Mobile.Milano va avea loc în acest an, dar nu tradițional în aprilie, așa cum era plănuit, ci în perioada 5-10 septembrie, pentru a se desfășura în deplină siguranță. Evenimentul va reuni, pentru prima dată,  toate categoriile de produse.

Claudio Luti, președintele Salone del Mobile.Milano: „Clienții și designerii din întreaga lume, precum și presa care ne urmărește pe plan internațional, ne-au cerut insistent răspunsuri, în ultimele luni, cu privire la confirmarea ediției. Realizarea Salonului Internațional de Mobilă de la Milano, de anul viitor, este o prioritate absolută pentru toți cei care trăim din design. Suntem încrezători că amânarea până în septembrie poate lăsa timp pentru a fi depășită faza încă acută a pandemiei și poate reprezenta o reluare reală la nivel global. Cu toții avem nevoie de Salone del Mobile.Milano. Vom fi acolo și vom fi și mai motivați, cum motivate sunt și companiile care lucrează pentru a proiecta și a produce cele mai bune propuneri posibile. După o perioadă atât de lungă de distanțare fizică și socială, ne-ar plăcea să ne putem gândi la un eveniment al întâlnirii și a confruntării reale și să ne putem emoționa din nou împreună.”

Maison & Objet a anulat prima ediție a anului 2021, care fusese anunțată pentru sfârșitul lunii martie, dar a început promovarea evenimentului din 9 – 13 septembrie 2021 și a anunțat ediția din 21 – 25 ianuarie 2022

Înscrierile pentru Salone del Mobile.Milano și Maison & Objet Paris se desfășoară până la data de 30 martie 2021.

Programat inițial să aibă loc în perioada consacrată, 15-18 mai, târgul ICFF New York a fost redus la două zile și amânat pentru 14, 15 noiembrie 2021. Organizatorii susțin că reprogramarea evenimentului este o decizie pro-activă, menită să le ofere brandurilor și companiilor timp pentru a-și planifica eficient participarea la ICFF New York, în aceste momente dificile.

Organizatorii MEBEL Moscova anunță că ediția din 2021 va avea loc în perioada consacrată, 23 – 26 noiembrie, iar cei ai BRUSSELS FURNITURE FAIR își promovează manifestarea pentru perioada 7 – 10 noiembrie 2021.

Ediția specială Imm Cologne 2021 a fost anulată din cauza pandemiei

Organizatorii Imm Cologne au muncit din greu pentru realizarea ediției din acest an a celui mai important eveniment B2B din industrie, denumindu-și acțiunea WE MAKE IT HAPPEN. Dar, în ciuda măsurilor dure care au fost luate pentru a putea asigura cele mai bune condiții de desfășurare a târgului: reducerea perioadei de la 7 zile la 4 zile, introducerea unor măsuri de siguranță și igienă noi, a conceptului de târg hibrid în paralel cu târgul fizic, creșterea necontrolată a infectărilor cu CODID-19 a determinat autoritățile germane să ia măsuri dure pentru a opri răspândirea bolii, astfel că evenimentul a fost anulat.

Gerald Böse, CEO Koelnmesse„A trebuit să acceptăm realitatea, chiar dacă este dureroasă. Decizia anulării evenimentului a fost luată împreună cu Asociația Industriei Mobilei din Germania, precum și prin consultarea partenerilor și expozanților. Dar, suntem optimiști în ceea ce privește viitorul și așteptăm cu nerăbdare anul 2022, când industria se poate reuni din nou aici pentru un început de an dinamic cu Imm Cologne.”

Toate mecanismele de derulare a acțiunilor din Programul de Promovare a Exportului, administrat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului le puteți găsi pe site-ul ministerului:

http://www.imm.gov.ro/mmaca-etichete/directia-instrumente-si-programe-promovare-export/

CONTACT ÎNSCRIERI APMR

Gabriela Chișe, coordonator târguri internaționale

gchișe@industriamobilei.ro

 

 

 

 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu