Industria Mobilei Târguri și expoziţii

Târgurile internaționale ale anului 2019

Pentru companiile din industria mobilei este posibilă participarea la târguri internaționale de prestigiu din Europa (Germania, Italia, Franța, Rusia), dar și din Statele Unite ale Americii și Asia.

Asociația Producătorilor de Mobilă din România împreună cu Consiliul De Export și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au avizat necesarul de participare cu stand național, prin Programul de promovare a exporturilor pentru anul 2019.

S-au terminat înscrierile

IMM Cologne 2019: 14 – 20.01.2019

IFFS/AFS Singapore: 09 – 12.03.2019

Salone Internationale del Mobile Milano: 09 -14.04.2019

ICFF New York: 19 – 22.05.2019

 

Continuă înscrierile

INTERZUM: 21 – 24.05.2019

MAISON & OBJET Paris: Septembrie 2019

IFC International Exhibition Shanghai

INDEX Qatar/INDEX Dubai: Noiembrie/Septembrie 2019

MEBEL Moscova: Noiembrie 2019


Aurica Sereny, președinte APMR
: „Deși am beneficiat de un sprijin substanțial acordat de actuala conducere a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, fondurile necesare participării României cu stand național sunt insuficiente și se aprobă cu întârziere. De aceea, sperăm ca legea bugetului de stat pentru anul 2019 să prevadă fonduri care să acopere necesarul, mai ales că în privința expozițiilor internaționale de mobilă se cunosc datele și condițiile de participare cu mult timp înainte. Ne lovim de foarte multe necunoscute. De exemplu, în ceea ce privește târgul de la Milano, sunt prea multe firme care solicită, iar spațiul nu permite. Pentru standul național din 2019 am cerut rezervarea unei suprafețe de 650 de mp și am primit 489 mp, exact spațiul de anul trecut, din 2018. Iar din aceștia, 50 mp se pierd pentru culoarul interior. Organizatorul de la Milano ne-a avertizat că numărul de participanți nu trebuie să-l depășească pe cel de anul trecut, pentru că spațiile alocate sunt deja foarte mici. Prin urmare, Comisia de selecție de la minister, ținând cont de sugestiile organizatorului extern, a selectat doar 17 firme – din cele 24 de firme înscrise – respectiv producători de mobilă și design de mobilier.”

Peste 1.450 de expozanți din 50 de țări sunt așteptați la Köln, la expoziția care deschide seria evenimentelor internaționale ale anului 2019, în industria mobilei.

Companiile românești care vor participa la IMM Cologne sunt:

AMIK WOODEN TOYS

BODMOB IMPEX

BRADUL MANECIU

BUCIN MOB

CAREL WOODWORKS

CD SOFA EURO 07

CREATIVE CONCEPT

DESIGN FOR LIFE

DIS PROD

ECOMATRIX

FAMOS

FORESTA CONSTRUCT

IVY HOUSE STORE

KA & MA TRADING

LARIX MOBILA

LEMN PROD EX COM

MATERIA STUDIO

MOBEX

MOBEX & COMPANY

QUADRA INVEST

PURE HOME COLLECTIONS

SAVINI DUE

SCULPTURA SECUIASCA

SESSIO.EU

SIMEX

SZEL MOB

UBIKUBI

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu