Târguri și expoziţii Utile

Termenul pentru înscrierea la târgurile Salone Del Mobile Milano și ICFF New York a fost prelungit până la data de 4 decembrie 2017

Reamintim firmelor care doresc să participe la Salone Del Mobile Milano și ICFF New York că mai au la dispoziție doar 6 zile lucrătoare până se închid înscrierile la aceste târguri. Firmele interesate sunt așteptate să se înscrie la Asociația Producătorilor de Mobilă din România până pe 4 decembrie.

Anunțul este postat pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat AICI 

Anunt inscrieri targuri internationale de mobila

15 companii și-au exprimat interesul pană acum pentru SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE de la Milano, iar pentru INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR (ICFF) – New York s-au anunțat interesate 9 firme.

Salone Del Mobile Milano 2018 ICFF New York 2018

Anul acesta, sub brandul Romanian Furniture – Style, Comfort, Durability, companiile românești au prezentat o gamă largă de mobilier și accesorii la expozițiile internaționale cele mai importante: IMM Cologne din Köln, Salone del Mobile – Milano și Maison&Objet – Paris, în încercarea de a face cunoscută industria de mobilă din România și de a determină creșterea volumului exporturilor.

Citește și: Termenul pentru înscrierea la târgurile Salone Del Mobile Milano și ICFF New York a fost prelungit Au început înscrierile pentru Salone Del Mobile Milano și ICFF New York

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu