Târguri și expoziţii

BIFE-SIM a dovedit că împreună suntem mai puternici

72 de firme din România, Moldova, Germania, Italia, Polonia și Bulgaria au prezentat noile tendințe de mobilier, accesorii și decorațiuni, precum și inovațiile în ceea ce privește echipamentele pentru industria mobilei.

BIFE-SIM 2021 s-a desfășurat în perioada 23 – 26 septembrie, la ROMEXPO, în condițiile impuse de actuala criză sanitară. Exact ca și expozițiile internaționale care au avut loc în format fizic anul acesta, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM s-a desfășurat într-un spațiu redus, cu mai puține firme prezente la eveniment, dar într-un mediu propice dialogului de business.

În cele 4 zile de expoziție, cele mai curajoase companii, membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România, și-au expus produsele în standuri frumos amenajate, încercând să readucă atmosfera din anii trecuți, de dinainte de pandemie. Conducerea APMR le mulțumește pentru participare.

𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗠𝗢𝗕𝗜𝗟𝗔 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗕𝗜𝗙𝗘𝗦𝗜𝗠

Revista MOBILA este singura publicație din România care se adresează profesioniștilor din industria mobilei, dar și publicului consumator. Prezintă tendințele, inovația din domeniu și conectează membrii Asociației Producătorilor de Mobilă din România între ei, dar și cu potențialii clienți. În acest sens, a promovat pe toate canalele de care dispune campania de înscriere a firmelor la eveniment, a susținut propria campanie de promovare a BIFE-SIM către publicul profesionist, în special business to business, dar și către publicul consumator de mobilă de calitate.

𝗦𝗮 𝗻𝗲 𝗿𝗲𝘃𝗲𝗱𝗲𝗺 𝗰𝘂 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗠 𝟮𝟬𝟮𝟮!

 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu