Târguri și expoziţii

Peste 5 zile începe SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, EDIȚIA A 5-A

25 de companii de mobilă și accesorii de mobilier de top vin la ediția a V-a a Salonului de Mobilă Sibiu, cu produse moderne, clasice, dar și de lux, pentru a încânta publicul din Transilvania.

Expoziția se desfășoară la REDAL EXPO SIBIU, în perioada 5 – 7 aprilie 2019 și este organizată de Sibiu Expo & Events în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Ediția de primăvară a Salonului de Mobilă de la Sibiu se dorește a fi locul de întâlnire dintre producătorii autohtoni de mobilă și de elemente de decorare a spațiilor interioare și cumpărători.

Două treimi dintre expozanți sunt membri ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România, respectiv:

ALPROM

ART FLAME

BANILEVICI JUNIOR

BUCIN MOB

DOLCE DORMIRE

ELVILA

GOA CONCEPT

H METAL

ITA PRODUCTION

MOBI CORD IMPEX

MOBILIER MEȘTEȘUGIT

NATURLICH

REDESIGN

SARMEXIN

SIMEX

SOLID OAK EXPERT

URBAN WOOD

Vor fi expuse piese de mobilier pentru spațiile de locuit private, precum și pentru spații publice: din lemn masiv, din PAL furniruit sau melaminat, dintr-un singur material sau în combinație cu altele precum metalul, rășina epoxidică, sticla. Garnituri de living, dormitor, birouri, camere de copii, bucătării, șeminee vor sta alături de piese tapițate, saltele, piese decor textile precum seturi de pat, perne, draperii si perdele. Spectaculosul mobilier din metal brodat va fi din nou prezent, precum și piese cu design unic, generat de forma naturală a lemnului sau generoasa inspirație a creatorilor. Și pentru că zona de mobilă se desfășoară în același spațiu cu târgul imobiliar, nu puteau lipsi ușile și ferestrele dintre exponatele din zona Salonului de Mobilă.

Accesul la eveniment este gratuit.

PROGRAM DE VIZITARE

Vineri, 5 aprilie 2019:  10:00 – 19:00h
Sâmbătă, 6 aprilie 2019:  10:00 – 19:00h
Duminică, 7 aprilie 2019:  10:00 – 18:00h

Locație: REDAL EXPO, str. J.S. Bach, nr.4

 

Citește și CONTINUĂ ÎNSCRIERILE LA SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, EDIȚIA A 5-A 

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu