Legislație

Hai și tu la BIFE-SIM 2019!

La expoziția reprezentativă pentru industria mobilei din România își pot permite să participe de acum și firmele mai mici, prin accesarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat. Aceștia pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la BIFE-SIM 2019.

Ștefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ne-a declarat în exclusivitate că programul va fi lansat în câteva săptămâni: „Este un program extrem de simplu de accesat. Contactul dintre cel care dorește să meargă la târguri și expoziții prin Programul de Internaționalizare și cei care sunt angajați în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat este inexistent, se întâmplă doar prin intermediul internetului, de aceea spun că semnătura electronică este obligatorie.”

Organizatorii, Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat strategic cu ROMEXPO și Camera de Comert si Industrie a Romaniei vă așteaptă să vă rezervați spațiul de expunere la cea de-a XXVIII-a ediție a Târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE–SIM. Înscrierile au început încă din luna martie, iar companiile care doresc spații mari de expunere și-au rezervat deja standurile.

Evenimentul se va desfășura în Pavilioanele B1 si B2, cele mai noi spații de expunere de la ROMEXPO. Acestea dispun de o suprafață totală de 30.000 mp, interior si exterior, devenind locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Pentru promovarea BIFE-SIM 2019 a fost programată o campanie complexă cu acoperire națională și internațională.

La rândul ei, Asociația Producătorilor de Mobilă din România face eforturi pentru promovarea acestui târg în special pe plan extern, prin trimiterea de invitații către birourile comerciale ale României în străinătate, prin promovarea BIFE-SIM la toate târgurile internaționale la care participă cu stand național și prin adresarea de invitații către toate firmele aflate în baza de date a APMR. De asemenea, APMR va contribui la promovarea evenimentului prin intermediul Revistei MOBILA print și online, care este partener media principal al BIFE-SIM.

Pentru înscrieri

Gabriela Chișe – coordonator proiect APMR

Tel 021 315 51 42 / 0722 37 69 89

gchise@industriamobilei.ro

 

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu