Industria Mobilei Utile

Continuă atestarea companiilor ca producător de mobilă

5 dintre companiile membre ale APMR – Asociația Producătorilor de Mobilă din România s-au reatestat ca producător de mobilă. Este vorba despre BRADUL MĂNECIU, BUCIN MOB, GILMET, TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION și FENCE PRODCOM.

Lista societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI.

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare formată din reprezentanți ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România. Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

CONTACT

Gheorghe Chișe, 0729166227,

gh.chise@industriamobilei.ro

Anca Rîtan, anca.ritan@industriamobilei.ro

Mai multe informații găsiți pe site-ul APMR

industriamobilei.ro  

 

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu