Industria Mobilei

Pași înainte în programul de promovare a exporturilor

Copie a fișierului logo_MOparis_k_rvb16 firme românești au fost selectate pentru participarea la MAISON&OBJET, târgul internațional de mobilă, design și decorațiuni interioare, care are loc la Paris, între 8-12 septembrie 2017. Este vorba despre 11 firme producătoare de mobilă, respectiv BUCIN MOBCAREL CONSTRUCTCARO JIBOUDIS PRODECOMATRIXEKERO CONCEPTH METALITA PRODUCTIONQUADRA INVESTRUSTIL ROSZEL MOB, precum și despre o firmă din domeniul decorațiunilor din sticlă – ADRIAN SISTEM, alta din domeniul articolelor de uz gospodăresc și ornamente din ceramică – CESIRO, iar GLOBAL ART PRODUCTION cu tablouri, abajururi, tapet, PRODGLOB CLASIC GLASS cu globuri pictate pentru pomul de Crăciun și SOPHIA 2004 cu articole confecționate din textile – perdele, draperii, cuverturi, perne decorative.

Suprafața rezervată de APMR pentru standul României la târgul MAISON&OBJET este de 528 mp în Hall 4, din Complexul Expozițional NORD VILLEPINTE Paris. APMR a depus la MMACA documentația tehnică necesară pentru pregătirea licitației încă din 31 mai 2017. Ministerul pentru Mediul de Afaceri a desemnat firma câștigătoare la data de 21 august.

Copie a fișierului mebel17_top_eng (002)

Pentru participare la expoziția internațională de mobilă și design MEBEL, care are loc la Moscova, în perioada 20-24 noiembrie 2017, și-au exprimat interesul 10 firme. APMR a solicitat organizatorilor de la Moscova rezervarea suprafeței de 400 mp. Locația oferită este în Hall 2.1 și are 390 mp. Procedura de licitație a fost anunțată pe SEAP la data de 18 august, cu dată de depunere a ofertelor până la 19 septembrie 2017 și cu termen de evaluare a ofertelor până cel târziu 4 octombrie 2017.

foto Laufer bun (1)

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, ILAN LAUFER, susține că organizarea participării României cu stand național, la ambele evenimente, este în grafic. Însă, ne-a declarat, în exclusivitate, că anul acesta va face demersuri serioase pentru simplificarea procedurilor.

Despre autor

APMR

Adaugă un comentariu